Rondje Minibieb1818

Vanaf 1 oktober gaat opnieuw de regeling Minibieb1818 in. Ondertussen worden wij overspoeld met mooie verhalen van enthousiaste Minibieb1818-eigenaren. Tijd dus om een rondje langs een paar Minibieb1818 kasten te maken: Rondje Minibieb1818.

Minibieb1818
Fonds1818 geeft inwoners uit de regio van het fonds opnieuw de mogelijkheid een Minibieb met korting aan te schaffen. Vanaf 1 oktober gaat de regeling opnieuw in. De verhalen van de beheerders spreken inmiddels boekdelen. Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar de verhalen van de gebruikers. Daarom vroegen wij 6 enthousiaste Minibieb1818 beheerders mee te doen met Rondje Minibieb. Komende weken reist een Minibieb1818 boek langs 6 Minibiebs uit de regio van Fonds1818 waarin beheerders en gebruikers verhalen achterlaten.

Rondje Minibieb1818 – Minibieb de Prinsenhof
Deze sprankelnieuwe Minibieb1818in Leidschendam werd vrijdag 12 september geopend in wijkcentrum de Plint. Wethouder Bruines was zo enthousiast dat zij bij de opening aanwezig was en een praatje hield. Buurtbewoners kunnen tijdens de openingsuren van wijkcentrum De Plint boeken delen en ruilen. Op de Facebook-pagina houden de beheerders buurtbewoners op de hoogte van nieuwtjes en de collectie. In de lokale kranten de Weekkrant en het krantje online staan al mooie artikelen over deze nieuwe Minibieb en binnenkort kunnen we de verhalen van de gebruikers lezen!

Ben jij ook zo benieuwd?

Verberg opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *