19 september Dag van de Minibieb

Om bezoekers en beheerders van Minibiebs nou eens kennis met elkaar te laten maken vindt op zaterdag 19 september de Dag van de Minibieb plaats. Een soort Open Dag voor Minibiebs. Op deze dag zijn organiseren Minibiebs door heel Nederland kleine activiteiten bij hun Minibieb. Zo wordt er voorgelezen, er zijn extra boeken te ruilen en soms krijgt de bezoekers zelf koffie/thee met iets lekkers.

De activiteiten worden door de beheerders zelf bedacht en uitgevoerd. Bij iedere deelnemende Minibieb is weer iets anders te doen. Uiteraard kun je bij alle Minibiebs naar hartelust boeken ruilen. Verwen de Minibiebbeheerder ook een keertje. Neem je mooiste boeken mee om te ruilen. Dan heeft de beheerder na deze dag ook weer een voorraad mooie boeken om de Minibieb mee te vullen. Zo maken we met elkaar een succes van al die mooie ruilbibliotheken in Nederland.

Op dit moment – 2 augustus – zijn er al bijna 200 deelnemende Minibiebs en dat aantal neemt nog steeds toe.

Kijk op www.dagvandeminibieb.nl voor alle deelnemende Minibiebs. Heb je zelf een Minibieb? Via die website kun je jouw Minibieb ook aanmelden om deel te nemen aan de dag.

Verberg opmerkingen

Het is niet mogelijk om opmerkingen achter te laten