Minibieb - 24 uur open


Toon 10 van 965 minibiebs
 • Minibieb thumbnail
  0

  Mini bieb Heerlen

  Op de Ambachtsstraat 15 in Heerlen staat mijn kleine maar fijne mini bieb. Kom je een boek uitzoeken, lenen of ruilen? Nog leuker vind ik het als je in een boek een briefje stopt waarop je schrijft waarom het zo n mooi boek is. Tot snel!

 • Minibieb thumbnail
  0

  Jacqies mini bieb

  Ik ben al jaren gek op mini biebs. Op vakantie, als ik ergens langs fiets, ik moet vaak even kijken of er iets voor me bij zit. Sinds maart 2018 heb ik er nu zelf 1 in de tuin. Mijn man heeft hem zelf gemaakt. Ben ik supertrots op.  Er staat van alles in. Van […]

 • Minibieb thumbnail
  0

  Biezendwarsstraat boekenkast

  De boekenkast is al een tijdje open, maar nog niet aangemeld op deze site. We hebben er in de afgelopen maanden al veel plezier van. Het is erg leuk om te zien dat er zoveel mensen gebruik van maken en de tijd nemen om hun boek(en) uit te zoeken.  

 • Minibieb thumbnail
  0

  Minibieb Pastorie

  Deze minibieb staat naast de oude pastorie op de bekende Platz in Limbricht, vlakbij Kasteel Limbricht. Ga lekker lezen op het terras van Cafe Salden. Heb je het boek nog niet uit, neem het gerust mee naar huis. Pak, ruil of leen een boek. Veel leesplezier!

 • Minibieb thumbnail
  0

  Minibieb Techum

  Minibieb Techum van wijkpanel De Zuidlanden voor alle bewoners en bezoekers van De Zuidlanden.

 • Minibieb thumbnail
  0

  Lezen is leuk!

  Gratis boeken voor iedereen! want: LEZEN IS LEUK!!!

 • Minibieb thumbnail
  0

  Minibieb Buren

  Boeken zijn er om te lezen. Stapels boeken liggen er bij ons in de kast die nooit meer worden ingekeken. Zonde toch? Kom vooral een keer neuzen in de kast op Zoetendaal 24 in Buren (kan ook op Facebook). Staat er niets bij? Dien een verzoek in. Wie weet staat het nog op een plank […]

 • Minibieb thumbnail
  0

  Minibieb de Janshof Driebergen

  Op 20 mei 2018 wordt een nieuwe Minibieb geopend in Driebergen: Minibieb de Janshof. U vindt deze op de hoek van de Hoofdstraat en de van Rijckevorselstraat, in de tuin van Janshof 47 in Driebergen. Hier kunt u boeken ruilen of lenen, of uw eigen uitgelezen boeken in kwijt. Binnenkort volgen foto’s!