De Minibieb van... #1

Minibieb Roggel

Deze Minibieb vind je aan de Korenbloemstraat 11 in Roggel. De Minibieb wordt beheerd door Isabel Crapels. Deze Minibieb staat daar als sinds 17 september 2015.

Waarom ben je een Minibieb gestart?
Omdat ik het een leuk idee vond en veel boeken op zolder had liggen die ik graag met anderen wilde delen.

Wat voor soort boeken staan er gemiddeld genomen in jouw Minibieb?
Vanalles wat: romans, feelgood boeken, thrillers, literatuur, waargebeurde verhalen enz. Sinds 30-09-2020 heb ik onder de minibieb een apart opbergbankje voor de kinderboeken, dat is een Kinderzwerfboekstation.

Loopt jouw Minibieb goed?
Ja, er wordt geregeld geruild/geleend/gebracht.

Wat voor leuks heeft jouw Minibieb jou gebracht?
Ik vind het leuk om mensen er een plezier mee te doen, het is echt een hobby om te zorgen dat het kastje altijd goed gevuld is met verschillende genres boeken.

Bezoek je wel eens andere Minibiebs?
Ja, omdat ik over het algemeen meer boeken krijg dan dat er worden meegenomen, breng ik af en toe boeken naar minibiebs in de buurt, daar maak ik dan gelijk een leuke fietstocht van. En ik vind het leuk om te gaan kijken als er in de omgeving weer een nieuw biebje is gekomen.

Leukste boek dat je ooit in je Minibieb vond
Ik reis alleen van Samuel Bjørk. Ik ben het eerst zelf gaan lezen en was aangenaam verrast, later heb ik zijn volgende boek De doodsvogel in een andere minibieb gevonden en De jongen in de sneeuw heb ik zelf gekocht (en toen ik het uit had in de minibieb gezet).

Heb je een goede tip voor andere Minibiebbeheerders of mensen die een Minibieb willen starten
Gewoon doen, het is zo leuk! Als je een minibieb hebt of wilt starten kun je lid worden van de facebookgroep Minibieb Beheerders, daar vind je veel tips en ideeën. En meld je minibieb aan bij minibieb.nl, zodat je biebje door veel mensen gevonden kan worden.

Bezoek Minibieb Roggel op:

Wil je ook een keer met jouw Minibieb in de rubriek Minibieb van de week? Stuur een mailtje naar info@minibieb.nl

Verberg opmerkingen

Het is niet mogelijk om opmerkingen achter te laten