Minibieb Velddreef Zoetermeer - Rondje Minibieb1818

Vanaf 1 oktober gaat opnieuw de regeling Minibieb1818 in. Ondertussen worden wij overspoeld met mooie verhalen van enthousiaste Minibieb1818-eigenaren. Tijd dus om een rondje langs een paar Minibieb1818 kasten te maken: Rondje Minibieb1818. Vorige week was het Minibieb1818-boek in Leidschendam, deze week is het boek aangekomen in Zoetermeer, bij Minibieb De Velddreef

Minibieb1818
Fonds1818 geeft inwoners uit de regio van het fonds opnieuw de mogelijkheid een Minibieb met korting aan te schaffen. Vanaf 1 oktober gaat de regeling opnieuw in. De verhalen van de beheerders spreken inmiddels boekdelen. Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar de verhalen van de gebruikers. Daarom vroegen wij 6 enthousiaste Minibieb1818 beheerders mee te doen met Rondje Minibieb. Komende weken reist een Minibieb1818 boek langs 6 Minibiebs uit de regio van Fonds1818 waarin beheerders en gebruikers verhalen achterlaten.

De Velddreef
Inmiddels is het Minibieb1818 boek aangekomen bij Minibieb De Velddreef in Zoetermeer. De beheerders startten met een twintigtal boeken, van alles wat. Inmiddels is er ook een Facebook pagina waarop buren enthousiast reageren op de berichten. Behalve updates over nieuwe boeken, inspireert de beheerder zijn buren ook met grappige verhalen en plaatjes. De Velddreef is goed op weg de leukste buurt van Nederland te worden.

Minibieb1818 boek
Het Minibieb1818 boek ligt deze week in de Minibieb op de Velddreef, via Facebook nodigt de beheerder de buren uit om hun verhalen op te schrijven.
Ook zo benieuwd naar de verhalen? Hou dan onze site in de gaten!

Verberg opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *