1 ste Häörder Minibieb

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  1 ste Häörder Minibieb
Foto van minibieb

De 1ste Häörder Minibieb is gestart in juni 2015. Het biebje staat in Horn in de voortuin van Schelkens-ven 3. Een artikel in de plaatselijke krant heeft me geïnspireerd om zelf een minibieb te starten. Dit biebje is een waar kunstwerk geworden en een aanwinst voor mijn tuin. Het is beschilderd door mijn nichtje, zij schildert wekelijks in Atelier 88 van PSW in Weert. In de minibieb staan boeken voor volwassenen en af en toe een tijdschrift en DVD. Vanaf de eerste dag is er leven in de brouwerij.


Locatie van deze minibieb

Adres:
Schelkens-ven 3 Horn
GPS:
51.2152893, 5.942586200000051

Verberg opmerkingen

Comments (8)

  • Zeker bestaat de bieb nog en draait als een tierelier. Ik heb erg veel boeken om te wisselen. Alleen als je nog nieuwere titels hebt dan wil ik ze wel hebben. Als je die hebt dan kun je deze mail beantwoorden. Dan maken we een afspraak.

   Groetjes en bedankt voor je aanbod.

   Nor Vries

 1. De minibieb bestaat inmiddels 1 jaar en loopt als een tierelier. Het is fijn om te zien dat er zo’n grote behoefte is en blijft voor het ruilen en lenen van boeken. Ik hoop dat het biiebje nog lang dienst doet.

 2. Dag Noor. Ik ken je denk ik niet, maar ook wij hebben -nu pas- eens gebruik gemaakt van jouw leuke minibieb. Ik zou er zelf best ook een in mijn voortuintje willen. Voorlopig echter wandelen we graag af en toe eens langs die van jou. Veel succes ermee! (Henny Tonnaer. Horn)

 3. Beste Noor Vries,

  Voor de lokale krant ViaLimburg willen we graag aandacht besteden aan jullie 5-jarig bestaan en de activiteiten die jullie organiseren op de landelijke dag van de minibiebs op 19 september. Graag kom ik met u in contact. Is het mogelijk dat u mij belt of mailt? Ik ben freelanceverslaggeefster van ViaLimburg, mijn contactgegevens vindt u hieronder. Dank u wel.

  Arjanne van Voorst
  06-213 750 80
  arjanne67@ziggo.nl

 4. Ik ben erg benieuwd hoe de open dag eruit gaat zien op 19 september. Ik heb al de nodige reclame gemaakt en iets leuks laten maken voor de geïnteresseerden op die dag. Mijn minibieb bestaat tenslotte dit jaar 5 jaar. De open dag is een leuke gelegenheid om dit te vieren. In juni, de eigenlijke maand van het eerste lustrum, gooide corona roet in het eten. Nu zijn de regels weer iets soepeler en hoop ik dat het een gezellige middag wordt. Toch een beetje spannend hoe het zal gaan. Komen er veel bezoekers en loopt alles op rolletjes binnen de huidige coronaregels of is er maar geringe interesse wat jammer zou zijn. We gaan het zien……..
  De opgezette actie voor een landelijke open dag is desondanks erg leuk. Dank aan de organisatie voor het vele werk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *