de Boekenhut Deventer

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  de Boekenhut Deventer
Foto van minibieb

Hallo boekenlefhebber,

Van harte welkom bij de Boekenhut! Als auteur vind ik het heerlijk om te schrijven, maar zeker ook om te lezen. Ik gun iedereen datzelfde plezier in het lezen. Bij ons thuis worden aardig wat boeken verslonden en daarom hebben wij als gezin besloten om onze mooiste en leukste boeken met iedereen te delen in de Boekenhut: Een minibieb waar je 24/7 leuke boeken kunt vinden.

Wat kun je verwachten? Een divers aanbod voor kinderen en volwassenen. Vrolijke peuterboekjes, voorleesboeken, spannende leesboeken van Avi start tot zelf lezen en boeken voor tieners. Voor volwassenen zijn er romans, thrillers en algemene boeken. En natuurlijk ontbreken mijn eigen romans niet!

Kom gerust langs om even te neuzen of er wat voor je bij zit. Heb je zelf een boek dat je in de kast wilt zetten, ga je gang! Alle boeken zijn welkom.

Wil je weten wat er nieuw is in de Boekenhut? Volg ons op Facebook! De Boekenhut minibieb.

Heb je een boek gelezen en zet je het (terug) in de kast? Laat andere boekenliefhebbers weten wat je ervan vond in het recensieboek! Zo helpen we elkaar aan de mooiste leeservaringen.

Hartelijke groet,

Marieke van ’t Oever


Locatie van deze minibieb

Adres:
Deventer, Verschoorstraat 8
GPS:
52.25756459999999, 6.222548
mariekeschrijft@outlook.com

Openingstijden

Maandag:
24 uur
Dinsdag:
24 uur
Woensdag:
24 uur
Donderdag:
24 uur
Vrijdag:
24 uur
Zaterdag:
24 uur
Zondag:
24 uur

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.