De Koemaatjes

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  De Koemaatjes
Foto van minibieb

Het idee van deze minibieb ontstond nadat ik een KinderzwerfboekStation wilde beginnen. Dit moet ook voor volwassenen kunnen en dus ging ik op zoek. Zo kwam ik op de site van www.minibieb.nl. Dus ook hier meteen minibieb De Koemaatjes in Wachtum aangemeld.

Bijna iedereen – net als wij – hebben veel boeken thuis. En ja, als je ze eenmaal hebt gelezen, staan ze te verstoffen in de kast. Wat is er dan beter dan ze een 2e, 3e, 4e en misschien wel een 5e leven te gunnen?

Minibieb de Koemaatjes is 24 uur per dag geopend. Op deze manier hoop ik zoveel mogelijk bezoekers te trekken.

Veel boeken zijn gedoneerd. Er staat een giftenpot, waar mensen een vrije gift in kunnen doen. Dit geld zal dan worden gebruikt voor de aanschaf voor nieuwe boeken. Welke boeken? Dit kunnen de donateurs aangeven in het daarvoor bestemde boekje.

Zelf vind ik het fijn om lekker te kunnen snuffelen tussen boeken. Daarom kwam het idee om de minibieb/zwerfboekenstation ruim op te zetten. Met een gift van het Oranjefonds voor Burendag hebben we de wagen kunnen aanschaffen en het interieur kunnen opknappen. Terugkijkend was deze dag samen met buurtgenoten enorm gezellig!

Iedereen, jong en oud, is dan ook van harte welkom om hier boeken te komen lenen!


Locatie van deze minibieb

Adres:
Noordenveldseweg 1 7754 NZ Wachtum
GPS:
52.7261824, 6.751891800000067

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *