De Vondelplaats

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  De Vondelplaats
Foto van minibieb

Vanaf januari 2019 is het zover. Minibieb De Vondelplaats in Veenendaal is in gebruik. Deze minibieb staat in mijn voortuin aan de Staringlaan 60 in de Dichterswijk in Veenendaal. 

Voel je vrij om een boek te komen lenen, meenemen of ruilen. Mocht je zelf boeken in de minibieb willen achterlaten, dan is dat natuurlijk prima.

Geniet van het lezen van boeken die je zelf niet zou hebben gekocht en/of ontdek schrijvers waar je nog niets van gelezen hebt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie in het boekje schrijft dat in de minibieb ligt.

Veel leesplezier!

Astrid


Locatie van deze minibieb

Adres:
Staringlaan 60 3906 WJ Veenendaal
GPS:
52.02500, 5.52167
astridweener@gmail.com

Verberg opmerkingen

Comments (5)

 1. Ineke Vrijmoeth  |  

  We hebben weer genoten van de nieuwe kinderboeken in je minibieb dit weekend. Uren (voor)leesplezier voor ons en onze kleinkinderen????.

  • Leuk om te lezen dat er goed gebruik van wordt gemaakt. Gisteren is het lentepakket met leuke nieuwe kinderboeken binnengekomen. Vandaag gaan deze uit zwerven!!!!

 2. José Ditewig  |  

  Net voor ’t eerst 3 boeken geruild. Eigen boeken erin gedaan. Deze 3 gaan mee op vakantie. Inderdaad eens iets anders dan we zelf zouden kopen.

  • astrid Weener  |  

   Hallo José,
   Mocht je dit jaar weer leuke boeken kunnen gebruiken voor de vakantie dan nodig ik je uit om even in mijn minibieb te komen neuzen.
   Groet
   Astrid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *