Miniboekerij Wederzijds

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Miniboekerij Wederzijds
Foto van minibieb

Het gezegde; Geluk zit in het vinden van een mooi boek

Is een woord keuze die spontaan bij mij inviel bij het zoeken naar de juiste omschrijving die nodig is om uitleg te geven over het prachtige idee of initiatief om een kleine Mini Boekerij te starten voor mensen  in Fijnaart en omgeving/omstreken.

De Mini Boekerij gaat Wederzijds heten. Met die betekenis dat het niet uitsluitend van eenrichting komt maar dat het van beiden kanten op zal gaan werken.

De betekenis van Mini Boekerij houdt in dat men boeken kan Lenen, Ruilen of Geven. Uiteindelijk hoeft men de boeken niet perse terug te brengen omdat die gratis worden verstrekt. Men kan gelezen boeken waar men niets meer mee doet een nieuw leven geven door het te lenen te ruilen ofwel zelf een geliefd boek terug te plaatsen in de Mini Boekerij Wederzijds. Ook goed onderhouden oude boeken zijn welkom, deze kunnen opnieuw worden ingezet om onder de aandacht te komen waardoor het boek weer een nieuw leven gaat leiden.

De Mini Boekerij Wederzijds is vooral bedoeld om mooie boeken onder de aandacht te brengen en het leesplezier, nieuwsgierigheid van mensen voor boeken te bevorderen.

Tijdschriften:

Tevens zal er regelmatig diversen Tijdschriften in de Mini Boekerij Wederzijds aangeboden worden die onder dezelfde condities zoals hierboven omschreven staat ten diensten liggen voor mensen die hierin geïnteresseerd zijn.

Heel veel Lees Plezier gewenst met de Mini Boekerij Wederzijds. Zonnige groeten, Joke Kannekens-Kaufman ∞

 


Locatie van deze minibieb

Adres:
Leeuwerikstaat 20 4793 HE Fijnaart
GPS:
51.6370842, 4.4747495400568

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.