Jozefs boekenkast

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Jozefs boekenkast
Foto van minibieb

Op de startzondag van de Sint Jozef parochie, 6 september 2015, werd hij onthuld: de minibieb. Een prachtig vormgegeven kast (met dank aan Simon en Kirsten) bij de oprit van de kerk, met boeken om te lenen en te lezen.

Lezen en delen zijn past natuurlijk heel goed bij onze kerk en als je dan open staat voor iedereen is het mooi om dat ook letterlijk naar buiten te dragen. Het is toch gewoon zonde als het mooie boek waar je zo van genoten hebt, het boek dat je getroost heeft in moeilijke tijden, het boek dat je kinderen elke avond weer voorgelezen wilden hebben en het boek dat je tot iets moois heeft geïnspireerd nu in je boekenkast staat te verstoffen. Met Jozefs boekenkast krijgt iedereen de kans zijn ervaring te delen, niet alleen met bekenden, maar ook met toevallige voorbijgangers. Deze toevallige ontmoetingen maken een minibieb zo leuk. Ga gewoon een keer kijken of er niet ook een fantastisch boek voor jou tussen zit.

En als je zelf een boek gelezen hebt, waarvan je denkt: het zou mooi zijn als anderen ook de kans krijgen om ze te lezen, laat dat boek dan achter in de kast. Je mag je boek ook een boodschap mee geven op zijn reis. Schrijf een tekst op de binnenkant van de kast om anderen alvast een beetje nieuwsgierig te maken naar de inhoud.

 


Locatie van deze minibieb

Adres:
Gast 38 , Zuidhorn, Nederland
GPS:
53.2501146, 6.402458000000024
jozefnieuwsbrief@gmail.com; bestuur@rkparochiezuidhorn.nl
Web:
https://www.hildegardparochie.nl/gemeenschappen/jozefgemeenschap/

Verberg opmerkingen

Comments (1)

  1. Mooie kast. Je vindt hier boeken voor elke smaak en elke leeftijd. Gewoon regelmatig langs gaan en kijken. En uiteraard is dit ook de plek om je eigen uitgelezen boeken naartoe te brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *