Little Free Pages | Schoonhoven

You are here Home  > Minibieb - met openingstijden >  Little Free Pages | Schoonhoven
Foto van minibieb

Young Adult minibieb Little Free Pages te Schoonhoven

Little Free Pages is een minibieb voor jongeren met Young Adult boeken die onder de genres Fantasy, Science Fiction, Romance en Mystery vallen. Met meer dan vijftig boeken in de aanbieding is er voor ieder wat wils!

Leen minibieb

Bij deze minibieb zijn de boeken te leen, dit betekent dat je de boeken na het lezen weer terugbrengt om te zorgen dat andere mensen de boeken ook kunnen lezen (: In de boeken vind je ook een uitleenregister waarop je bijvoorbeeld je Instagram of Goodreads kan achterlaten om zo met anderen die het boek hebben gelezen te kunnen napraten over de geweldige personages, spannende verhaallijnen en fantasierijke werelden.

Openingstijden

Omdat het minibieb kastje (nog) niet tegen elke weer bestendig is zal het op hele natte dagen en in de nachten van 21:00 tot 9:00 veilig binnen staan, zodat de boeken mooi bewaard kunnen worden. Dit betekent dus dat deze minibieb van 9:00 tot 21:00 geopend is en op dagen van veel regen, sneeuw of hagel gesloten zal zijn.

Aanbod

Zoals eerder gezegd heeft Little Free Pages meer dan 50 boeken in de aanbieding. Fantasy boeken zoals Twilight van Stephenie Meyer en City of Bones van Cassandra Clare. Science Fiction boeken zoals De Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins en Divergent van Veronica Roth. Romance boeken zoals The Fault in Our Stars van John Green en They Both Die at the End van Adam Silvera. En Mystery boeken zoals The Girl With The Dragon Tattoo van Stieg Larsson en The Couple Next Door van Shari Lapena.

Al deze boeken en nog veel meer vind je in deze minibieb. Hou je nou niet van verassingen, dan kun je altijd een kijkje nemen op ons Instagram account @littlefreepages om te zien welke boeken er op dit moment in de bieb staan en welke er uitgeleend zijn. Deze minibieb heeft Nederlandse en Engelse boeken in de aanbieding, op ons Instagram account zul je vinden in welke taal welk boek is.

Donaties

Heb je zelf nog boeken in je kast liggen die alleen maar stof vangen en je liever kwijt dan rijk bent? Stuur ons een berichtje op Instagram dan kunnen we kijken of we een mooi plekje in onze minibieb kunnen vinden!

Contact

Voor alle vragen, klachten of complimenten zijn we bereikbaar op het Instagram account @littlefreepages. Voel je vrij om ons een berichtje te sturen of ons te taggen in een foto als je een boek geleend hebt!

Een paar regels

Bij deze minibieb gelden een paar regels, om het voor iedereen zo fijn en soepel mogelijk te laten verlopen.

  • Er mogen maximaal 3 boeken per keer geleend worden
  • Boeken worden na uitlezen weer teruggebracht in de minibieb
  • Houd je aan de corona regels (1,5 meter afstand, niet komen met klachten, desinfecteer je handen voor je aan het kastje of de boeken zit)

Tot snel en veel leesplezier!

We hopen je snel eens langs te zien komen, laat je het ons weten als je boeken hebt geleend? We vinden het namelijk heel leuk om te zien waar de boeken een paar nachtjes mogen logeren!


Locatie van deze minibieb

Adres:
Langerakkerweg 6, Schoonhoven
GPS:
51.9460156, 4.8568996
Web:
http://instagram.com/littlefreepages

Openingstijden

Maandag:
9:00 - 21:00
Dinsdag:
9:00 - 21:00
Woensdag:
9:00 - 21:00
Donderdag:
9:00 - 21:00
Vrijdag:
9:00 - 21:00
Zaterdag:
9:00 - 21:00
Zondag:
9:00 - 21:00

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.