Minibieb De Boekenruif Empel

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Minibieb De Boekenruif Empel
Foto van minibieb

Welkom bij minibieb De Boekenruif in Empel (‘s-Hertogenbosch). Ik ben de minibieb gestart omdat ik ontzettend veel van boeken en lezen houd. Ik lees tegenwoordig veel e-books maar het mooiste is toch een echt boek in je handen.

En als je dan een boek gelezen hebt en het ziet er nog mooi uit, dan is het eigenlijk zonde om het alleen maar in de kast te zetten. Kortom het delen van boeken en het op reis sturen van boeken spreekt mij zeer aan.Dus kom gratis een boek uitkiezen, lenen, doorgeven, ruilen of stuur het op reis (leg het in de trein neer, in het verpleeghuis, op school… etc).

Kom je een boek, dat je met plezier gelezen hebt, brengen/doneren? Van harte welkom. Leg het in de boekenruif of boekenbak en dan vind ik het vanzelf. Ik voorzie de boeken van een sticker van De Boekenruif zodat iedereen weet dat het om een boek gaat dat gedeeld mag worden (en dus niet bestemd is voor verkoop). Soms verhuist een boek naar een andere minibieb als er in mijn minibieb geen plaats is of als het boek wel heel erg lang blijft liggen. Kortom, er wordt goed voor de boeken gezorgd zodat jij zeker weet dat zoveel mogelijk mensen er plezier van hebben.

Er staan boeken voor zowel volwassenen als de jeugd in de minibieb. De minibieb is ook een kinderzwerfboekstation.

 


Locatie van deze minibieb

Adres:
Zeewaardin 4 5236EG 's-Hertogenbosch
GPS:
51.7335498, 5.3241026
Web:
https://www.facebook.com/minibieb.boekenruif.empel

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *