Minibieb De Poolster

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Minibieb De Poolster
Foto van minibieb

Welkom beste lezer om gratis een boek te lenen of te ruilen! Aan de Poolsterstraat 14 in de planeten- en astronomenbuurt in Hilversum-Oost staat sinds juli 2021 mijn minibieb De Poolster. Makkelijk toegankelijk, de minibieb staat in de voortuin en kan vanaf de straat worden geopend. Twee planken vol leesplezier met de nadruk op (Nederlandse en vertaalde) romans, (literaire) thrillers, en non-fictie. Geen reisgidsen, kookboeken e.d.. Per 1 februari 2022 wordt een extra kastje onder de huidige minibieb geplaatst voor uitsluitend kinderboeken.

De roulatie van boeken is hoog. Minibieb ligt op looproute naar en van de Larense heide en de buurt maakt inmiddels ook actief gebruik van de minibieb. Zelf vul ik de minibieb ook regelmatig aan met boeken uit eigen voorraad (deels verkregen via donaties). Ik controleer regelmatig de fysieke staat van de boeken, zodat je verzekerd bent van een schoon en compleet boek.

Ik kijk uit naar een inspirerende uitwisseling en ik wens je veel leesplezier. Reacties en suggesties zijn van harte welkom.

André.


Locatie van deze minibieb

Adres:
Poolsterstraat 14, Hilversum
GPS:
52.2325352, 5.1983985

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.