Minibieb leesplezier Brunssum

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Minibieb leesplezier Brunssum
Foto van minibieb

Hallo allemaal,

Wij zijn verhuisd! ???? Ons oude adres was vondelstraat 153. Maar wij zijn nu te vinden op Frans Halsstraat 15, 6445 EG te Brunssum. Dit is niet ver van onze oude locatie.

In onze bieb zijn boeken van verschillende genres te vinden. Chicklits, thrillers, romans maar ook misdaadromans zijn goed vertegenwoordigd. Ons aanbod is vrij nieuw en meestal up to date. Er mag geleend worden, geruild voor een zelfde aantal boeken dat u meeneemt, maar als u geen ruilboek mee heeft, kunt u ook gewoon een boek pakken/ meenemen (dan liefst niet meer dan 1 of 2). De boeken zijn gestempeld maar hoeven niet perse retour in deze bieb. Er zijn ook nog veel andere biebjes in de buurt!☺️

Daarnaast zijn wij kinderzwerfboekstation. De kinderboeken met een sticker mogen zwerven. Kijk voor meer info op www.kinderwerfboek.nl.

De bieb is altijd open. Heeft u een grotere donatie (die niet in het biebje past) dan vinden wij het fijn als u even contact opneemt, omdat wij onze voorraad niet al te groot willen laten groeien.

Dan rest ons alleen nog u veel leesplezier te wensen…????

met vriendelijke groet,

Linda Janssen ????????‍♀️


Locatie van deze minibieb

Adres:
Frans halsstraat 15 6445 EG Brunssum
GPS:
50.9339448, 5.978648600000042
Lindajanssendevos@gmail.com
Web:
https://www.facebook.com/minibiebleesplezierbrunssum/

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *