Minibieb mustreads or not Den Bommel

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Minibieb mustreads or not Den Bommel
Foto van minibieb

Op 9 april 2016 ben ik gestart met mijn minibieb. Al zeker een jaar ben ik aan het bedenken hoe en waar en of ik het moet gaan doen. Ik ben een echte boekenwurm en er komen veel mensen bij mij om een boek te lenen. Wat is er dan makkelijker en laagdrempeliger om een kastje voor je huis neer t zetten, met voor ieder wat wils aan boeken erin!! Omdat ik altijd veel ideeën heb maar niet zo crea ben om iets in elkaar te zetten, heb ik wat mensen aan gesproken en die hebben mij geholpen met de kast die ik nu heb hangen. Mijn man had nog een vriend die bij de bibliotheek in Ermelo werkt en daar hadden ze flink moeten saneren. Meer dan 350 boeken heb ik opgehaald, gestempeld en er een boekenlegger in gestopt. Dat was een leuk beginnetje. verder zijn er mensen die aan de voorjaarsschoonmaak begonnen zijn en langs komen met boeken voor mijn bieb.

Samen met mijn mede collega van het blog Mustreads or not, Moon Kager zijn we tegelijk begonnen met onze minibieb. Zij boven in het land,  in Julianadorp en ik bijna de onderkant van het land op Goeree Overflakkee. Omdat we elkaar regelmatig ontmoeten kunnen wij ook boeken met elkaar ruilen, dus er is genoeg om de bieb steeds te vernieuwen.

Ik hoop dat de mensen hier, net zo enthousiast zijn/worden als ik en dat het een groot succes gaat worden . Ik heb er heeeel veel zin in in ieder geval.


Locatie van deze minibieb

Adres:
voorstraat 36 3258BA Den Bommel
GPS:
51.7158929, 4.28121749215
carolinekuiper1966@hotmail.com
Web:
http://www.mustreadsornot.wordpress.com

Verberg opmerkingen

Comments (2)

 1. Else Bokhout  |  

  Leuk, wist niet dat er een minibieb is in Den Bommel! Om de week op vrijdag pas ik op de kleinkinderen in Den Bommel! Na de vakantie kom ik een kijkje nemen! Succes! Kan ik ook boeken inleveren? Groet en fijne dag!

 2. Hoi Caroline,
  op doorreis zag ik je boekenkastje en vond ik twee boeken van Tad Williams ( 6 augustus2016).
  Omdat ik graag de volledige reeks eerst in bezit heb, alvorens ik start met lezen, zoek ik nog
  Anderland deel 3: Berg van zwart glas en
  Anderland deel 4: een zee van zilver licht

  Misschien was je kastje vol en pasten ze er niet meer bij ?
  Ik dat geval graag een seintje want dan plan ik weer een uitje jouw kant heen !

  succes met je bieb !
  N.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *