Minibieb Ongder de bult

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Minibieb Ongder de bult
Foto van minibieb

Welkom bij minibieb “Ongder de bult”

Sinds maandag 17 april staat er in Hippolytushoef een minibieb bij Dubbelde Skeer 34 in de voortuin. In deze bieb staan boeken die iedereen gratis mag lenen of mag omruilen tegen een ander boek.

De minibieb is er voor iedereen in onze buurt, dus voel je vrij om mee te doen en ruil boeken, leen ze of voeg een paar boeken uit jouw boekenkast toe! Zo kan iedereen van elkaars boeken genieten.

De boeken van minibieb “Ongder de bult” worden zoveel mogelijk geregistreerd bij bookcrossing.com. Bij deze registratie krijgen ze een unieke bookcrossing ID (BCID) waarmee het specifieke boek is te volgen. Iedere keer dat iemand het boek leest, naar bookcrossing.com surft en het betreffende BCID invoert, zal hij/zij de volledige geschiedenis van het boek kunnen zien en zelf een nieuw boekbericht achter kunnen laten.

Omdat de beheerders van de minibieb erg benieuwd zijn naar de gebruikerservaringen, worden jullie van harte uitgenodigd om iets te schrijven in het gastenboek van de minibieb en/of een boodschap achter te laten op de Facebookpagina (www.facebook.com/ongderdebult)


Locatie van deze minibieb

Adres:
Dubbelde Skeer 34, Hippolytushoef
GPS:
52.9095332, 4.973374700000022
Web:
http://www.facebook.com/ongderdebult

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *