Minibieb Ons Boekenhuuske Ruurlo

You are here Home  > Minibieb - met openingstijden >  Minibieb Ons Boekenhuuske Ruurlo

Welkom bij minibieb Ons Boekenhuuske in Ruurlo! Vanaf augustus 2020 kan iedereen gratis boeken komen lenen of omruilen tegen een ander boek. Ik vind het leuk om jong en oud te inspireren om gratis boeken te lezen en deze vervolgens met elkaar te delen!

Leen gerust een boek en breng deze later terug of leg een boek van jezelf terug. Doorverkopen van boeken is uiteraard niet de bedoeling, het mooie is juist om ze met elkaar te delen!

In de winter gaat deze Minibieb naar binnen tot aan het voorjaar.

Groet, Anne-Marie

Minibieb Ons Boekenhuuske Ruurlo
Koskampweg 3, Ruurlo

Direct gelegen aan fietsknooppuntenroute 61
Te vinden op Instagram @minibiebruurlo


Locatie van deze minibieb

Adres:
Koskampweg 3, Ruurlo
GPS:
52.09745860056915, 6.461854779101182
annemarie1376@hotmail.com

Verberg opmerkingen

Comments (4)

 1. Dag Anne-marie
  We zijn in Ruurlo, in de Bremstruik. Kijk ik nog even naar een minibieb in de buurt, zie ik dat jij ook op nummer 3 zit, op de Koskampweg. Ben ik toch al langs gelopen/ gereden zonder je bieb te zien. Moet morgen lukken.
  Groeten van Mary/ Zuiderbieb Delft

 2. Dag Mary, ik lees je bericht nu pas, jammer! De minibieb staat langs het zandpad van Bospark De Bremstruik (en kijkt uit over het weiland). Misschien tot een volgende keer!
  Groet, Anne-Marie

 3. Helaas is mijn minibieb in de nacht van 28/29 augustus vernield…. Heel jammer en ontzettend zinloos. Het deurtje is er afgetrokken dus de boeken kunnen nu niet meer waterdicht staan. Omdat wij er niet elk weekend aanwezig zijn (hij staat op een bospark), is de minibieb voorlopig gesloten.

  Groet, Anne-Marie
  Minibieb Ons Boekenhuuske Ruurlo

 4. Dag Annemarie
  Wat vervelend van je minibieb. Wij gaan binnenkort nogeens naar de Bremstruik, staat je minibieb er alweer of voorgoed weg?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *