Minibieb 'Zebra Inspiratie' Joure

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Minibieb 'Zebra Inspiratie' Joure
Foto van minibieb

JOURE heeft nu ook een MINIBIEB! Vandaag heb ik bij mijn huis een Minibieb geopend! Wil je een boek lenen, breng je m terug als je het uit hebt…wil je een boek houden dan zet je een ander boek voor in de plaats.

Bij een familiebezoek in Rhoon, onder de rook van Rotterdam, kwam ik dit fenomeen tegen. Ik vond het prachtig van die kleine kastjes aan de weg, gevuld met kinderboeken of boeken voor volwassenen. Via deze familie kreeg ik een mooi kastje dat ik in mooie Zebrakleuren verfde en de ‘Zebra Inspiratie’ Minibieb kon geplaatst worden voor ons huis aan de Prins Bernhardlaan 120.

Vandaag 24 november opende ik de Minibieb en Esther Bijker kwam het eerste boek lenen. Ik haalde nog even kleine lichtjes om ook in de avonduren een boekje te kunnen uitzoeken. Bij terugkomst zag ik dat er al meer boeken waren geplaatst. Het is natuurlijk niet helemaal de bedoeling om alleen maar boeken te brengen…. maar vol = vol. Je bent van harte welkom om eens een kijkje in mijn ‘boekenkast’ te komen sneupen.

Warme groeten, Erica Krikke, Zebra Inspiratie Joure

img_7861

 


Locatie van deze minibieb

Adres:
Prins Bernhardlaan 120, Joure
GPS:
52.9577919, 5.805982200000017
erica@zebracommunicatie.nl
Web:
http://www.zebrainspiratie.nl/zebraminibieb

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *