Philimonius Coffee & Goods

You are here Home  > Minibieb - met openingstijden >  Philimonius Coffee & Goods
Foto van minibieb

Hallo!

Ik heb al enkele weken een minibieb (take one, leave one) in mijn koffiebar/winkel in Aalst (BE).
In mijn specialty coffeebar verkoop ik ook veel papierwaren zoals wenskaarten, notitieboekjes, vouwfiguren, masking tape, stoeltjes, stempels en andere dingen van oa Dutch Design Chair, Jurianne Matter, De Krantenkapper, Milomade,…
De basisgedachte in mijn zaak is duurzaamheid: in materialen voor de inrichting (alles 2dehands), bio koffie, dranken en ingrediënten voor mijn zelfgebakken taarten en cakes, klanten- en zakenrelaties, energieverbruik (groene stroom!), …

Zo kwam ik ook op het idee om samen met de klanten een minibieb te maken. Ik bied de ruimte, kader, organisatie en communicatie en de klanten zorgden na een enthousiaste oproep voor heel wat boeken. Die worden nu gretig en gratis geruild!

In België is het fenomeen nog vrij onbekend en on(der)benut, vandaar dat ik het op alle manieren graag in de kijker wil zetten. Momenteel is het een grote valies vol romans die binnen in de zaak staat en toegangkelijk is tijdens de openingsuren. Maar ik wil graag uitbreiden en buiten een minibieb plaatsen die 24/7 open en toegankelijk is.
Wie graag ruilt is van harte welkom. Je moet wel zelf een boek meebrengen. Nemen en geven gebeurt tegelijkertijd, niet op een later ogenblik. Wie boeken teveel heeft mag ze bij ons binnenbrengen. Wat we niet geschikt vinden geven we terug mee of doen we naar de Kringwinkel een paar 100m verderop.

Zo mochten jullie nog vragen hebben, aarzel niet om me te contacteren! En neem gerust een kijkje op onze FB pagina (Philimonius), onze webshop/website/blog (www.philimonius.be), en reviews op Tripadvisor en Foursquare.

Ik kijk uit naar jullie reactie!

Koffiegroet,

Jo


Locatie van deze minibieb

Adres:
Louis D'Haeseleerstraat 8, 9300, Aalst (België)
GPS:
50.9358102, 4.040973000000008
http://www.philimonius.be

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10-17u
Woensdag:
10-17u
Donderdag:
10-17u
Vrijdag:
10-18u
Zaterdag:
10-18u
Zondag:
Gesloten

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.