Ruilkast Bookkarma

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Ruilkast Bookkarma
Foto van minibieb
De eerste minibieb van waddinxveen!

De eerste minibieb van waddinxveen!

 


Locatie van deze minibieb

Adres:
Korenakker 19
GPS:
52.03716826207157, 4.638419151306152
ciska_s@hotmail.com
Web:
http://www.facebook.nl/boekenverslinders

Verberg opmerkingen

Comments (3)

  1. Als echte boekenworm droomde in maar van 1 ding: mijn eigen minibieb! Dankzij Wijkplatform Zuidplas/ Triangel is deze droom in vervulling gegaan. De regels zijn simpel… neem een boekje mee van huis en ruil deze voor een nieuwe uit de kast! Zo heb je altijd wat te lezen, zonder geld uit te geven. Ik verheug me nu al op de mensen die langs wippen voor een ruilboekje, die op die manier misschien nog eens een praatje maken, en andere mensen leren kennen, en vooral: lezen! Want de liefde voor boeken, die moet je delen! Een berichtje in het gastenboek word erg gewaardeerd.

  2. reijnaerdts  |  

    geachte,

    wat leuk ! ook mijn zoontjes hebben een minibieb. Ze zijn 6 en 2 jaar. ze waren lid van een fb groep die mensen hebben allemaal een minibieb maar we werden er uit gezet omdat de regels volgens hun is dat er geen boeken geruild mogen worden. Hele oude boekjes die mogen mensen kopen voor 50 cent. ook dit mocht niet volgens die groep. Ik lees nu in uw regels dat u wel zegt dat ze een boekje kunnen ruilen. Zijn er nu echt regels voor een minibieb? mvg

    • wat een leuke spontane reactie! ik denk dat iedereen vrij is om regels te stellen aan zijn of haar minibieb. Ik vind het niet fijn als mensen boeken meenemen zonder er iets vor achter te laten, dan is hij binnen de kortste keren leeg, dus ik heb er voor mezelf een bordje naast gehangen met “1 pakken is 1 terug zetten”. Lijkt me niet meer dan eerlijk… Jammer dat je zoontjes uit die groep zijn gezet, ze zouden juist gestimuleerd moeten worden op die leeftijd en vind het heel stoer wat ze doen! helaas zijn er altijd azijnzekerds in de wereld… waar staat jullie minibieb?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *