Sammie's mini bieb

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Sammie's mini bieb
Foto van minibieb

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sam. Ik ben 7 jaar en ik ben dol op lezen. Ik vind dat iedereen de kans moet hebben om van boeken te genieten en dus ben ik mijn eigen mini bieb begonnen! Bij mijn mini bieb mag je boeken ruilen of lenen. Ik heb een mooie collectie aan kinderboeken geschonken aan mijn bieb, maar ook voor de papa’s en mama’s zijn er genoeg boeken beschikbaar. Kom vooral eens neuzen op de Beukums 108 in Boxtel.

P.s. Mijn mini bieb is ook een kinderzwerfboeken station. Spot jij een boek met een sticker waarop staat ‘neem mij mee!’? Dan heb je een hele bijzondere te pakken! Deze boeken mag je na het lezen namelijk verstoppen (bijvoorbeeld in de trein of in de supermarkt) zodat andere kindjes het boek kunnen vinden en lezen. Met een speciale code kan je het zwerfboek volgen. Hoe gaaf is dat!


Locatie van deze minibieb

Adres:
De Beukums 108 Boxtel
GPS:
51.5864503, 5.349801299999999

Verberg opmerkingen

Comments (2)

 1. Mariëtte Vd Bersselaar  |  

  Hallo Sam, heb je nog steeds je mini bieb?
  Ik heb wat kinderboeken die ik graag bij je kom brengen. Ik verneem graag of je ze wilt hebben. Groetjes.

  • Hallo Marielle,

   De mini bieb is er nog wel maar ik ben verhuisd. Binnenkort gaat mijn nieuwe minibieb open op de Rivierotter 4. Ik zou het heel leuk vinden om de boeken dan te ontvangen. Ik denk dat we over 3 maanden klaar zijn.

   Groetjes Sam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *