't Hobbespad

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  't Hobbespad

Hoi lieve lezers- en buurtbwoners. Mijn man en ik hebben maar liefs 3 Minibiebs gemaakt, wat meer werk was dan we dachten, maar ze staan er nu! Op ’t Hobbespad. We zijn er trots op! Minibieb 1 is er voor de volwassenen en Minibieb 2 voor de kinderen.Voor de kinderen die te klein zijn om erbij te kunnen hebben we, zichtbaar, rechts achter de schutting een opstapje neergezet. Bij de Minibieb van de kinderen is het ook mogelijk om leuke voorwerpjes te ruilen (niet te lenen).                           Minibieb 3 krijgt nog een bestemming. Daar denken we nog even over na.                       Ook hebben we een bankje gemaakt, zodat u even kunt gaan zitten. Als we er zijn en bij droog weer liggen er kussentjes op. Als u vragen hebt mag u die rustig stellen. U belt aan of stelt ze via de email. We hopen van harte dat u eens komt snuffelen. Zelf of met uw (klein-)kinderen.Veel plezier met onze minibiebjes. Houd ze netjes, alstublieft.

Geert en Carla Schipper

 


Locatie van deze minibieb

Adres:
Aalten de Hare 86
GPS:
51.9273245, 6.595325300000013
cep.schipper@gmail.com

Verberg opmerkingen

Comments (2)

  1. Hoi! Regelmatig fiets ik even langs om een kijkje te nemen! Wat een leuke boeken! Mooie kwaliteit! En bijna iedere week wel anders. Top!

  2. Nog maar pas ontdekt dat jullie drie minibieb hebben staan. Vanmorgen voor de eerste keer een kijkje genomen. Mooie kastjes met een leuk aanbod! Vandaag nog niets meegenomen, maar ik verwacht wel dat ik binnenkort iets kom lenen of ruilen. Leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *