't Schroat

You are here Home  > Minibieb - met openingstijden >  't Schroat
Foto van minibieb

Boerderij op ’t Schroat is rustpunt voor fietsers en wandelaars

Op bijna 500 plaatsen in Nederland zijn rustpunten verspreid. Deze punten liggen op een particulier erf bij een wandel- of fietsroute in landelijke gebieden. Bij een rustpunt kunnen wandelaars en fietsers pauzeren en iets drinken en eten. Sinds kort is boerderij op ’t Schroat in Oosterwolde ook een rustpunt geworden.

De boerderij ligt al aan een bestaande fietsroute en er zijn ook enkele wandelroutes in de omgeving. Daarnaast wordt er nog een kleine wandelroute uitgezet vanaf de boerderij. Op en rond boerderij op ’t Schroat is er voldoende mogelijkheid om even te pauzeren tijdens een fiets- of wandeltocht. Tegen een kleine vergoeding kunnen bezoekers drinken met een kleine versnapering bestellen en gebruik maken van het toilet. Het is uiteraard ook mogelijk om een kijkje te nemen bij het atelier of in de winkel van de dagbesteding in de boerderij.

Minibieb / ruilbieb

Tevens beschikt boerderij op ’t Schroat ook een minibieb voor de buurt. Een minibieb leent boeken uit aan mensen in de buurt of bezoekers van die plaats. En of de ‘leners’ nu kunnen kiezen uit 100 of 5 boeken, dat maakt helemaal niet uit. Het gaat om het idee dat je met elkaar een plek beheert waar iedereen boeken kan lenen, ruilen of achterlaten. Met elkaar en voor elkaar dus.

Dagbestedingboerderij op ’t Schroat (onderdeel van ’s Heeren Loo) is te vinden aan de Oostendorperstraatweg 65 in Oosterwolde. Openingstijden (ook voor het Rustpunt) zijn van 08.45 tot 15.45 uur.

Over ’s Heeren Loo

’s Heeren Loo ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen.

Rustpunt met minibieb

Rustpunt met minibieb


Locatie van deze minibieb

Adres:
Oostendorperstraatweg 65 8097 PL Oosterwolde (gld)
GPS:
52.46295202583601, 5.893489122390747
dagbesteding.morren@sheerenloo.nl

Openingstijden

Maandag:
8.45 - 15.45 uur
Dinsdag:
8.45 - 15.45 uur
Woensdag:
8.45 - 15.45 uur
Donderdag:
8.45 - 15.45 uur
Vrijdag:
8.45 - 15.45 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *