WAAR Amsterdam

You are here Home  > Minibieb - met openingstijden >  WAAR Amsterdam
Foto van minibieb

WAAR is een fairtrade cadeauwinkel. Dat houdt in dat al onze producten faitrade, ecologisch of duurzaam zijn. Hierdoor willen wij dat jij een goed gevoel overhoudt aan het doen van een aankoop: je helpt namelijk iemand anders aan de andere kant van de wereld of draagt een steentje bij aan een beter milieu.

Om deze gedachte verder voort te zetten zijn wij begonnen met onze eigen Free Little Library. Mensen vanuit heel Oud-West, en ver daarbuiten, komen bij ons langs om een boek langs te brengen of mee te nemen. Buiten dat hier veel mensen blij van worden, past dit ook binnen ons streven naar duurzaamheid. Het is namelijk zonde iets weg te gooien waar een ander nog profijt van kan hebben!

Inmiddels varieert ons aanbod van Nederlandstalige romans tot Engelse detectives en zelfs Italiaanse lesboeken: er is voor ieder wat wils! En mocht je vandaag niks kunnen vinden, dan kom je volgende week toch weer terug? Doordat zo veel mensen gebruik maken van onze bibliotheek, staan er iedere week weer nieuwe titels in de kast om uit te kiezen.

Kom eens langs, zet meteen een kopje fairtrade koffie en nestel je aan tafel met een goed boek!


Locatie van deze minibieb

Adres:
Bilderdijkstraat 57, Amsterdam
GPS:
52.3702822, 4.870668300000034
amsterdam@ditiswaar.nl
Web:
http://www.facebook.com/WAARamsterdam

Openingstijden

Maandag:
11-18 uur
Dinsdag:
10-18 uur
Woensdag:
10-18 uur
Donderdag:
10-21 uur
Vrijdag:
10-18 uur
Zaterdag:
10-18 uur
Zondag:
12-17 uur

Verberg opmerkingen

Comments (1)

  1. Op 18 september 2018 wou ik een boek komen brengen. Toen ik het pand had gevonden was het leeg, geen inventaris te bekennen, en een minibieb al helemaal niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *