Goes Overzuid (Wagnerlaan 7)

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Goes Overzuid (Wagnerlaan 7)
Foto van minibieb

Wij heten alle boekenliefhebbers welkom in onze minibieb. De eerste versie van de minibieb hebben we met zijn allen in elkaar getimmerd, gezaagd en geverfd. Door het Zeeuwse weer was deze echter na een aantal jaar aan vervanging toe.

We zijn niet minder trots op onze minibieb versie 2.0, een echte oude telefooncel. Veel meer boeken en lekker droog.

Nieuwe boeken zijn van harte welkom, we willen voor iedereen iets te bieden hebben spannend, romantisch, kinder, fantasy of spionage, alles past in onze bieb.

Groeten van Anna, Lise, Roos en Julia


Locatie van deze minibieb

Adres:
Goes, Wagnerlaan 7
GPS:
51.4899238, 3.8966029000000617
marco.ouwerkerk@gmail.com

Openingstijden

Maandag:
0.00 - 24.00 uur
Dinsdag:
0.00 - 24.00 uur
Woensdag:
0.00 - 24.00 uur
Donderdag:
0.00 - 24.00 uur
Vrijdag:
0.00 - 24.00 uur
Zaterdag:
0.00 - 24.00 uur
Zondag:
0.00 - 24.00 uur

Verberg opmerkingen

Comments (6)

 1. Hoi Anna, Lise, Roos en Julia,

  Ik ben erg benieuwd naar jullie minibieb. Het ziet er in ieder geval heel mooi uit. Als we eens in de buurt zijn, komen we kijken en hopelijk ook ruilen.
  Veel succes ermee,

  Annelieke

 2. we hebben jullie ontdekt! we hebben een paar leuke boeken geruild en er blij mee. we gaan er ernstig over nadenken om zelf ook een minibibliotheek te gaan starten. zo leuk, we zijn erg enthousiast.

 3. Wat leuk, nog een minibieb in Goes! 🙂 We zijn vandaag even geweest en vonden hem erg mooi! Uiteraard hebben we ook een aantal boeken geruild! 🙂

  Groetjes en veel plezier en succes met jullie minibieb,
  Mariëlle

  (van de Minibieb Lincolnlaan in Goes)

 4. Leuke minibieb! En wat past er veel in! Ik ben ondertussen een paar keer komen kijken en vind het iedere keer weer een feest om tussen de boeken te neuzen. Zijn er nog bepaalde genres/boeken die jullie zelf graag lezen?

  • Marco Ouwerkerk  |  

   Owner: Wij houden van alle soorten boeken. Wat wel opvalt is dat de leeftijd van de boeken met het ruilen steeds toeneemt. Frisse actuele titels kunnen we dus altijd gebruiken. We zorgen zelf 1x per jaar voor nieuwe aanwas via de rommelmarkt op Koningsdag, dus de rest van het jaar zijn we afhankelijk van gulle gevers en ruilers. Wie helpt ons hierbij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *