Welkom bij de Zelfkennisbieb!

You are here Home  > Minibieb - 24 uur open >  Welkom bij de Zelfkennisbieb!
Foto van minibieb

Welkom bij de Zelfkennisbieb!

De Zelfkennisbieb is onderdeel van Zelfkennislab ’t Ven

Herken je dat een boek jouw leven veranderde? Welk boek bracht je zoveel inzicht dat er een kentering plaats vond?  Zodanig dat je er in jouw leven van alle dag effect van merkte? Voor mij was dat onder meer het boek ‘De kracht van het Nu’ van Eckhart Tolle. Dit boek gaf me inspiratie om meer in het moment aanwezig te zijn. Om minder aan de haal te gaan met mijn gedachten of gevoelens. Ik kreeg meer rust en meer ruimte in mezelf.

Daarom hecht ik waarde aan boeken en bibliotheken. Niet omdat boeken enkel inspirerend zijn maar juist omdat het maakt dat iemand een volgende bewuste stap kan zetten op het pad van zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Lezen verandert werkelijk iets in mensen! Dus leende ik altijd al boeken uit vanuit het Zelfkennislab ter inspiratie. Het aanbod is in werkelijkheid groter dan op de foto zichtbaar is. Omdat enkele boeken ook nu al uitgeleend zijn. Al voor de start van de bieb was het een succes!

Het beheren van de Zelfkennisbieb is voor mij een weg om inspiratiebronnen te delen. Je vindt er boeken die inzicht en zelfkennis geven in de breedste zin van het woord. De bieb bevat geen zelfhulpboeken maar diepgaand werk van echte wijsgeren. Dat hoeft overigens lang niet altijd ingewikkeld te zijn. Soms zit diepgang juist in de kracht van de eenvoud.

De bieb hangt buiten aan de muur. Dus kom vooral boeken lenen die jou verder helpen op je ontwikkelpad. Neem gerust iets naar je gading mee uit het biebkastje. Je hoeft het boek niet aan of af te melden, leen het langer of korter, gebruik het maar zolang jij het nodig hebt. Andere boeken terugbrengen naar de Zelfkennisbieb hoeft niet, er zijn geen kosten aan verbonden. Simpelweg een passend boek meenemen en genieten geblazen!

Om je honger naar lezen nu al tegemoet te komen, hier vind je blogs over persoonlijke ontwikkeling:  http://www.zelfkennislab.nl/blog/

Ik wens je veel inspiratie toe!

Hartelijke groet, Vick

Zelfkennisbieb

Zelfkennisbieb


Locatie van deze minibieb

Adres:
Anjelierstraat 14 Zwolle
GPS:
52.50341479999999, 6.10408110000003
vick@zelfkennislab.nl
Web:
http://www.zelfkennislab.nl

Openingstijden

Maandag:
0.00-24.00 uur
Dinsdag:
0.00-24.00 uur
Woensdag:
0.00-24.00 uur
Donderdag:
0.00-24.00 uur
Vrijdag:
0.00-24.00 uur
Zaterdag:
0.00-24.00 uur
Zondag:
0.00-24.00 uur

Verberg opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *