Boeken ruilen met je buurt

 

Beste lezer,
Alle biebs met korting zijn vergeven; het is niet meer mogelijk om een Minibieb1818 met korting aan te vragen. Het aantal aanvragen ging de tweede ronde heel snel: binnen 2 weken zijn er 110 Minibiebs aangevraagd.

Voor diegenen die wel graag een Minibieb willen: we kunnen geen korting meer verstrekken, maar het is natuurlijk wel mogelijk om voor het reguliere bedrag een Minibieb te kopen bij de maatschappelijke werkplaats Visie-R. Zie hiervoor de Minibieb webshop.

En je kunt er natuurlijk zelf eentje maken. Inspiratie hiervoor kun je opdoen bij alle andere geregistreerde Minibiebs op de kaart.

Minibieb1818

Minibieb1818 was een programma van Fonds1818, om te stimuleren dat er in hun werkgebied/regio een groot aantal minibiebs in de openbare ruimte zou komen. Kinderboerderijen en speeltuinverenigingen konden een gratis minibieb aanvragen, en particulieren konden een minibieb aanvragen met een grote korting.

De opzet is geslaagd: er zijn 260 minibiebs aangevraagd, en veel daarvan zijn al met succes in gebruik genomen. Zie voor verhalen de blog lager op deze pagina. Wil je kijken of er eentje bij jou in de buurt is? Gebruik hiervoor de kaart op de homepage van www.minibieb.nl

We willen een aantal mensen bedanken die dit programma tot een succes hebben gemaakt: de mensen van Fonds1818, de mensen van het platform Minibieb, de beheerders van de kinderboerderijen in de regio en natuurlijk de mensen van Stichting Visie-R: de maatschappelijke werkplaats waar een groep medewerkers heeft gezaagd, getimmerd, geschilderd en gezorgd dat alle biebs op de juiste momenten op de juiste afhaalpunten waren.

En lest best: dank aan alle nieuwe minibiebbeheerders! Jullie enthousiasme en verhalen voeden de boekenruil-beweging.

Veel ruil- en leesplezier,

GreenWish
(uitvoering programma Minibieb1818)

Contact?

Blijf op de hoogte via het Minibieb1818 Blog, @minibieb en Minibieb op facebook.

Als je vragen hebt kun je contect opnemen met Kike Olsder via 1818@minibieb.nl of bellen naar GreenWish, 030-8201150.

 

Minibieb1818 Blog

Mogelijk gemaakt door:

Minibieb1818 is een project van Fonds1818, en stimuleert het ruilen van boeken in de buurt.

Een aanvraag voor een Minibieb1818 kan alleen gedaan worden in de regio waar Fonds 1818 werkzaam is.

 

Verberg opmerkingen