Minibiebs met korting - project Minibieb1818

Enthousiaste lezers die in de regio Den Haag/Leiden/Delft wonen kunnen nu met een mooie korting een eigen Minibieb aanschaffen. Speeltuinen en kinderboerderijen krijgen hun Minibieb zelfs gratis.

Via de speciale actie Minibieb1818, een initiatief van Fonds1818, kunnen inwoners van het gebied een kortingsbon aanvragen voor de webshop. Visie-R maakt de boekenkastjes, die in de grondverf aangeleverd worden.

Wil je meer weten of een kastje aanvragen met korting? Kijk dan op de speciale projectpagina. Hier staan ook blogberichten over het project.

Woon je niet in het juiste gebied, maar wil je wel een Minibieb kopen? Geen probleem. Dan kan gewoon via de webshop, maar je betaalt dan wel het volledige bedrag.

close

Update: De eerste aanvraagperiode van Minibieb1818 is inmiddels gesloten. 150 particulieren, speeltuinverenigingen en kinderboerderijen hebben een Minibieb1818 aangevraagd en 80 kasten zijn al in gebruik genomen door de trotse beheerders. Er zitten mooie, creatieve en grappige exemplaren tussen en, belangrijker, mensen lezen en ruilen al volop via de Minibiebs!

Verberg opmerkingen

Comments (5)

 1. Ik wil als particulier een minibibliotheen kopen. Kunt u mij vertellen wat dat kost?

  En is het ook mogelijk om als school een aanvraag te doen?

  Groet, Fanny

 2. Hoi Fanny,
  kijk even op de projectpagina van Minibieb1818. Als je in het gebied woont waar Fonds 1818 actief is krijg je korting op een Minibieb uit de webshop. Als je ergens anders woont kunt je natuurlijk ook een Minibieb in de webshop kopen.

 3. Hi Gerrit,
  Jazeker, dan is iemand ons persbericht voor geweest 🙂
  We kregen zoveel positieve reacties dat we vanaf 1 oktober nog een ronde Minibieb1818 mogen doen!
  Als je daar vragen over hebt kan je ons mailen: 1818@minibieb.nl
  Groet, Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.