Partners

Minibieb werkt samen met de volgende partners:

Visie-R
De Minibiebs die te koop zijn in de webshop worden gemaakt door mensen die in de werkplaats van Visie-R werken. Visie-R ontwikkelt werkplaatsen voor de reïntergratie  van mensen die door allerlei verschillende redenen – bijvoorbeeld dakloosheid – uit het arbeidsproces geraakt zijn. 
Meer informatie

Kinderzwerfboek
Kinderzwerfboek valt onder Nationaal Fonds Kinderhulp. Het doel van kinderzwerfboek is om boeken beschikbaar te maken voor kinderen om zo lezen te stimuleren. Veel Minibiebs hebben zich als kinderzwerfboekstation aangemeld en daarmee werken we waar mogelijk samen of helpen elkaar. We hebben immers hetzelfde doel: boeken laagdrempelig beschikbaar maken om lezen te stimuleren.
Wil jij een kinderzwerfboekstation van jouw Minibieb maken? Zorg er dan in ieder geval voor dat er een apart deel of aparte kast is die aantrekkelijk is voor kinderen en die duidelijk herkenbaar is als kinderzwerfboekstation. Meer informatie vind je op de website.
www.kinderzwerfboekstation.nl

Facebookgroep Minibiebbeheerders
Heb je een Minibieb of wil je een Minibieb starten? De Facebookgroep voor Minibiebbeheerders is een fijne plek voor al je vragen. In deze groep zitten heel veel beheerders die antwoord weten op al je vragen. Er worden tips uitgewisseld, maar er is ook ruimte voor leuke verhalen over jouw Minibieb of je kunt er je ei kwijt als het niet zo lekker loopt. Tips kunnen heel divers zijn van ‘hoe hou je jouw Minibieb waterdicht’ tot aan ‘hoe zorg je ervoor dat je Minibieb goed bezocht wordt’. Kortom, een groep fijne mensen die allemaal een passie hebben voor Minibiebs.
Facebookgroep

Wil jij ook samenwerken met Minibieb? Neem contact op via info@minibieb.nl

Verberg opmerkingen

Comments (1)