Stormloop op Minibiebs met korting

Op 1 oktober startte Fonds1818 met een twee aanvraagronde voor Minibiebs met korting. Het liep storm! In twee weken tijd is het budget op en er kunnen geen Minibiebs met korting meer aangevraagd worden.

Dit betekent natuurlijk niet dat je nu niet meer mee kunt doen met Minibieb.nl. In de webshop kun je een Minibieb kopen tegen het normale tarief. Of je kunt zelf aan de slag met een hout of een oud kastje.

Om mee te kunnen doen, is het namelijk helemaal niet noodzakelijk om een ‘echte’ bieb via deze website aan te schaffen. Een mooi oud kratje dat op een creatieve manier waterdicht gemaakt is, vinden wij net zo goed een Minibieb als de kastjes die Visie-R voor ons maakt in de werkplaats.

Heb je achter het net gevist? Laat je niet ontmoedigen en kijk naar andere mogelijkheden om toch boeken met de buurt te kunnen delen. Want het is zo ontzettend leuk!

Verberg opmerkingen

Comments (4)

  1. Een van de gelukkigen die niet achter het net vistte en willen hierbij Fonds 1818 hartelijk bedanken voor de steun! Wij hebben het niet breed, maar middels deze actie kunnen wij straks veel mensen in de Stevenshof in Leiden gratis laten lezen en ruilen. Door dit idee ook besloten hier een givebox náást te plaatsen, zodat boeken én spulletjes op hetzelfde punt aangeboden en verkregen kunnen worden

  2. Carla van den Hout  |  

    Vind het een goed initiatief,misschien een idee om bij voedselbanken deze mooie kasten te plaatsen. Voor bezoekers v.d voedselbank een aangename manier om boeken te kunnen lenen. Voor hen is zelfs een abonnement bij de bieb te duur!

  3. Beste, ik wil dolgraag een minibieb starten in mijn woonwijk. Het is een nieuwe wijk met zo’n 1700 woningen maar geen minibieb. Ben zelf niet zo handig dus de vraag; waar o waar kan ik een minibieb huisje aanvragen om te starten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.