Tweede ronde Minibieb1818

Fonds1818 bood in het voorjaar de mogelijkheid om in de regio Delft, Den Haag, Leiden Minibiebs te bestellen met fikse korting. Dat werd een groot succes. Daarom heeft Fonds1818 besloten om nog een periode korting aan te bieden aan inwoners van het gebied.

Vanaf 1 oktober tot en met 30 november is het mogelijk om een aanvraag in te dienen voor korting! Meer weten? Bekijk de speciale projectpagina.

Verberg opmerkingen

Comment (1)

 1. Wij wonen aan de Dokkumer ee in een klein dorp waar met name de buurten een belangrijke rol spelen in de sociale cohesie.
  Als oud boekinkoper en oud eigenaresse van een boekwinkel in Amsterdam willen wij graag als pensionado’s van onze oude beroepen onze hobby maken waarbij de enorme hoeveelheid boeken die wij bezitten voor jaren als voorraad kunnen dienen.
  Bovendien vieren we volgend voorjaar weer ons 5 jaarlijks dorpsfeest en onder het thema reclame maken we als straat reclame voor de vele ambachtelijke vaardigheden die de inwoners van onze straat bezitten. Als oud boekin- en verkopers willen we hieraan ook een bijdrage leveren op ons eigen vakgebied.
  Graag informatie hoe wij aan een minibieb kunnen komen
  Met vriendelijke groet
  Geke Buwalda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.