Genieten met een boek in Den Haag

Soms duurt het even voordat de Minibieb kast echt hangt of staat, maar de aanhouder wint. Dit keer het verhaal van Lizzie uit Den Haag. Zij vroeg een boekenkast aan in de eerste ronde van de regeling Minibieb1818. Na enig speurwerk om een goede plek te vinden, hangt de kast inmiddels op de Pijnboomstraat in Den Haag.

zoektocht
Lizzie haalde de kast in de zomer op. In eerste instantie bleek het best lastig om een goede plek te vinden. De kast is stevig en robuust en dus ook best zwaar. Aan een paal hangen lukte niet en de buurvrouw had liever ook geen kast tegen de muur naast haar slaapkamerraam. ‘Dat begrijp ik natuurlijk wel,’ aldus Lizzie. ‘Om een goede plek te vinden heb ik toen contact gelegd met de middelbare school naast ons. We hebben drie weken wat heen en weer gemaild, maar ook dit lukte uiteindelijk toch ook niet. De school wilde de kast niet zo graag op een muurtje tussen twee hekken.’ Het was dus even zoeken naar een geschikte plek. Gelukkig vond de Vereniging van Huiseigenaren het een goed idee om een Minibieb ik de straat te plaatsen en heeft de kast een mooie plek gekregen.

bankje
De Minibieb kreeg een mooi kleurtje en hangt inmiddels in de Pijnboomstraat. En daar is het niet bij gebleven, want de vereniging van huiseigenaren heeft ook een bankje aangeschaft. Dat staat nu onder de boekenkast, met een mooie hortensia ernaast. Daarmee is de Pijnboomstraat nu een fijne plek om te relaxen rijker. De boekenkast is vanaf het begin goed gevuld. Dus alle reden om even neer te strijken, een boek te pakken en te genieten!

Verberg opmerkingen

Comments (2)

  1. Lizzie van Dam  |  

    De minibieb weerstaat de regenbuien, er staan kinderboeken voor alle leeftijden in,
    romans, detectives, kookboeken, reisboeken, delen van de Winkeler Prins en een spel

    • Wat leuk om te lezen Lizzie! Hebben je de Minibieb nog op een speciale manier behandeld? Heb je nog tips voor nieuwe Minibieb-beheerders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *