Up and running!

Het heeft even een tijdje geduurd (ik geloof ruim een jaar), maar Minibieb is weer up and running. De kaart werkt weer en alle Minibiebs die in afwachting van goedkeuring stonden zijn toegevoegd! Dat leverde gelijk heel veel nieuwe Minibiebs op. Er staan nu meer dan 1800 Minibiebs op de kaart.

We merken dat de Minibieb op dit moment weer enorm in trek is. Het is lekker weer, mensen ruimen hun zolder op door het Corona-virus én doordat de wereld door de beperkingen een beetje (of voor sommige heel veel) kleiner is geworden, is er meer aandacht voor de eigen buurt. Boodschappen doen voor de buurvrouw, tekeningen maken voor mensen in een verzorgingstehuis, muziek maken voor mensen die binnen moeten blijven. Het is mooi om te zien dat er op deze manier aandacht staat voor de mensen om je heen. En daar past Minibieb goed bij. De bibliotheken zijn helaas dicht, maar een bezoekje aan een Minibieb kan nog steeds. Haal er een mooi boek uit of laat een boek achter dat de buurt zou moeten lezen.

Verberg opmerkingen

Comments (3)

 1. CityShapers  |  

  Hoi Mirjam,
  wij van CityShapers hebben in Haarlem een project opgestart waardoor mensen een minibieb kunnen plaatsen. Wij vergoeden alle kosten boven de 25 euro daarvoor.
  Als je wil, kunnen we even bellen daarover. Het hoeft niet, maar nu je weer actief bent, kan ik me voorstellen dat je graag wat toelichting zou willen

  • Josephine  |  

   Ik wil ook graag weten hoelang het duurt voordat ik mijn minibieb op deze site kan zien… ik wacht al 2 dagen op een bevestigingsmail