Minibieb – Model 1

 214,00

Minibieb Model 1 heeft een aflopend dak en een deurtje dat aan de bovenkant scharniert. De Minibieb heeft 1 plank en ruimte voor zeker 20 boeken.

Levertijd:

  • ongeveer 8 weken

Afmetingen:

  • Breedte: 63 cm
  • Diepte: 33 cm
  • Hoogte: 58 cm
Artikelnummer: mb-1 Categorie:

Beschrijving

De Minibieb Model 1 is een robuuste en compacte kast met 1 plank. In de Minibieb Model 1 is ruimte voor zeker 20 boeken. De Minibieb Model 1 heeft een aflopend dak dat ervoor zorgt dat regenwater niet bij de boeken komt. De deur gaat open met een scharnier aan de bovenkant.

De Minibieb wordt aangeleverd in de grondverf, zodat je hem zelf in een kleur kunt aflakken die jij mooi vindt. Als de Minibieb buiten hangt, zorg er dan wel voor dat het verf is die geschikt is voor buiten. Zo blijft jouw Minibieb mooi.

Het dakje steekt aan de achterkant een beetje uit. Om deze Minibieb aan de muur te bevestigen is, moet eerst een balkje op de muur geschroefd worden.

Deze Minibieb is met de hand gemaakt door de medewerkers van Visie-R in Lisse. Stichting Visie-R ontwikkelt en begeleidt werkervaringsprojecten voor mensen die uit het arbeidsproces zijn geraakt. Bijvoorbeeld doordat ze langdurig werkloos zijn, in een blijf-van-mijn-lijf huis terecht zijn gekomen, verslaafd zijn geweest, een taakstraf hebben of in de gevangenis hebben gezeten.

De levertijd van deze Minibieb is ongeveer 8 weken.

NB. De Minibieb wordt geleverd in de grondverf, zonder bevestigingsmateriaal en exclusief inhoud.

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 33 × 63 × 58 cm