Pakket standaard – Boekenleggers, stickers en ansichtkaarten

 16,00

Leuk promotiepakket voor jouw Minibieb met 60 boekenleggers – 3 verschillende teksten, 40 stickers en 15 ansichtkaarten.

Levertijd 3-5 werkdagen.
De prijs is inclusief verzendkosten.

Uitverkocht

Beschrijving

Een leuk pakket met producten die je via jouw Minibieb uit kunt delen aan jouw bezoekers. Dit product wordt binnen 3-5 werkdagen verzonden.

Wat zit er in het pakket (specificaties onder de opsomming):
60 boekenleggers – 3 verschillende teksten
40 stickers – papier
15 ansichtkaarten

Boekenleggers
Er zitten 60 boekenleggers in het pakket. Aan de ene kant staat een quote die met lezen of boeken te maken heeft en de website www.minibieb.nl. De andere kant is één lichte kleur. Hier kun je jouw eigen tekst opschrijven (adres van je Minibieb, stempel of een sticker). Ook leuk om een kort berichtje op te schrijven en ze dan in een mooi boek te doen in jouw Minibieb.

Stickers
Leuke Minibiebstickers. Een leuk, klein cadeautje voor jouw bezoekers. Je kunt ze eventueel ook op de boeken plakken die je in jouw Minibieb zet.

Ansichtkaarten
Leuke kaartjes die je kunt versturen, uit kunt delen of misschien ook als boekenlegger in een boek achter kunt laten. Ze zijn ook heel leuk als bedankje voor buren/kennissen die een grote stapel boeken gedoneerd hebben. Leuk om dan een kaartje in de brievenbus te doen.

 

Extra informatie

Gewicht 0,265 kg