Pakket XL – Boekenleggers, stickers en ansichtkaarten

 21,00

Leuk promotiepakket voor jouw Minibieb met 120 boekenleggers – 3 verschillende teksten, 75 stickers en 40 ansichtkaarten.

Levertijd 3-5 werkdagen
De prijs is inclusief verzendkosten.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Een leuk pakket met producten die je uit kunt verspreiden in jouw Minbiieb. De levertijd van dit product is 3-5 werkdagen.

Wat zit er in het pakket (specificaties onder de opsomming):
120 boekenleggers – 3 verschillende teksten
75 papieren stickers
40 ansichtkaarten

Boekenleggers
Er zitten 120 boekenleggers in het pakket. Aan de ene kant staat een quote die met lezen of boeken te maken heeft en de website www.minibieb.nl. Op de andere kant staat een rustige, lichte print afgedrukt. Hier kun je jouw eigen tekst opschrijven (adres van je Minibieb, stempel of een sticker). Ook leuk om een kort berichtje op te schrijven en ze dan in een mooi boek te doen in jouw Minibieb.

Stickers
Leuke Minibiebstickers. Een leuk, klein cadeautje voor jouw bezoekers. Je kunt ze eventueel ook op de boeken plakken die je in jouw Minibieb zet.

Ansichtkaarten
Leuke kaartjes die je kunt versturen, uit kunt delen of misschien ook als boekenlegger in een boek achter kunt laten. Ze zijn ook heel leuk als bedankje voor buren/kennissen die een grote stapel boeken gedoneerd hebben. Leuk om dan een kaartje in de brievenbus te doen.

 

Extra informatie

Gewicht 0,565 kg