Pakket XL – Dag van de Minibieb

 21,50

Leuk promotiepakket voor de Dag van de Minibieb met 1 poster – dag van de Minibieb,  120 boekenleggers – 3 verschillende teksten, 75 stickers
40 ansichtkaarten.

Levertijd 3-5 werkdagen
De prijs is inclusief verzendkosten à €4,-

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Een leuk pakket met producten die je uit kunt delen aan de bezoekers op de dag van de Minibieb. De meeste producten kun je daarna ook nog verspreiden via bijvoorbeeld jouw eigen Minibieb. De levertijd van dit product is 3-5 werkdagen.

Wat zit er in het pakket (specificaties onder de opsomming):
1 poster – dag van de Minibieb
120 boekenleggers – 3 verschillende teksten
75 stickers
40 ansichtkaarten

Poster – dag van de Minibieb
Een poster van A4-formaat om op of bij jouw Minibieb te hangen. Hierop staat informatie over dag van de Minibieb. De poster heeft een vakje waarop je zelf jouw activiteit kunt schrijven en de tijd.

Boekenleggers
Er zitten 120 boekenleggers in het pakket. Aan de ene kant staat een quote die met lezen of boeken te maken heeft en de website www.minibieb.nl. Op de andere kant staat een rustige, lichte print afgedrukt. Hier kun je jouw eigen tekst opschrijven (adres van je Minibieb, stempel of een sticker). Ook leuk om een kort berichtje op te schrijven en ze dan in een mooi boek te doen in jouw Minibieb.

Stickers
Leuke Minibiebstickers. Een leuk, klein cadeautje voor jouw bezoekers. Je kunt ze eventueel ook op de boeken plakken die je in jouw Minibieb zet.

Ansichtkaarten
Leuke kaartjes die je kunt versturen, uit kunt delen of misschien ook als boekenlegger in een boek achter kunt laten. Ze zijn ook heel leuk als bedankje voor buren/kennissen die een grote stapel boeken gedoneerd hebben. Leuk om dan een kaartje in de brievenbus te doen.

Extra informatie

Gewicht 0.565 kg