Website is nog altijd actueel

Wij krijgen bij Minibieb vaak de vraag of de website nog wel actueel is. Het laatste nieuwsbericht is alweer van héél lang geleden. Maar MInibieb is nog altijd actief. Iedere week komen er nog nieuwe Minibiebs bij en we kruipen langzaam naar 1500 aangemelde Minibiebs op deze website.

We hebben ook ooit aangekondigd aan een nieuwe website te werken. Dat is ook nog steeds zo, maar kost meer tijd doordat Minibieb een vrijwilligersproject is en daardoor niet altijd onze prioriteit heeft naast werk, gezin en nog veel meer andere leuke dingen.

We proberen in ieder geval altijd de nieuwe Minibiebs binnen een week toe te voegen aan de kaart, de bestellingen direct door te sturen naar onze werkplaats en al jullie vragen via de mail te beantwoorden. Want ook al hebben we soms iets anders te doen, we blijven het echt ge-wel-dig vinden dat zoveel mensen de moeite nemen een kastje te pimpen, timmeren of kopen en op die manier boeken te delen met de buurt.

Dus blijf al die mooie Minibiebs neerzetten en ophangen en laat je niet afschrikken door een oud nieuwsbericht!

Verberg opmerkingen

Comments (11)

 1. hallo, mijn naam is Marijke van Rijswijk .Cavatinestraat 1 te Apeldoorn. Sinds vandaag,3 Sept. 2018 ben ik de trotse bezitster van een Minibieb annex ruilkastje. Heb al veel leuke reacties gehad. Wil U graag een foto doen toekomen, maar weet niet of dat gebruikelijk is. Word ik nu geregistreerd of zo? Heb geen idee hoe dat verder gaat . Graag hoor ik van U hoe ik het moet doen. Met vriendelijke groeten Marijke.

 2. Hallo sinds een paar weken hebben wij ook een minibieb in de tuin staan en moet zeggen het gaat heel langszaam lopen het is een leuk idee, hoe moet ik een foto sturen ik hoor het graag.

 3. Pietsje Dijkstra Hallo, ik ben sinds 3 november de trotse bezitter van minibieb De Tuorrebout in Burgum (Fryslân), ik heb me op uw site aangemeld, maar zie mijn minibieb nog steeds niet verschijnen als ik mijn plaatsnaam in typ. Ik hoor graag een reactie van u hoe dit kan.
  Met een vriendelijke groet, Pietsje Dijkstra

 4. Beste boekenliefhebber,
  In onze voortuin staat sinds 24 januari ook een minibieb. De eerste bezoekers hebben al enthousiast gereageerd. Helaas is hij nog niet te vinden op de site. Maar hier alvast het adres:
  GROENE ZOOM 32, ALBLASSERDAM

  Hartelijk welkom!

 5. Ik heb mijn minibieb Ladybirdjones’s Library aan de Vilderdijk 70 in Oss al 2 jaar geleden aangemeld. Toch vind ik hem niet als ik in de zoekfunctie Oss intyp. Kunt u mij vertellen hoe dat komt? Met vriendelijke groet. P. Jans

 6. Groevenbieb  |  

  Nieuwe minibieb in Ermelo: De Groevenbieb. Deze is aangemeld, maar staat (nog) niet op de site. Te vinden op de la Reystraat 172 in Ermelo.

 7. Ik heb onze Minibieb al in juli aangemeld maar krijg steeds een error….kunnen jullie hier eens naar kijken? Hij staat nog te wachten op goedkeuring…

 8. Olga Landstra  |  

  Ook aan de Julianalaan nr 121 in Overveen is sinds kort een minibieb geopend, 24/7. Julianabieb.
  Dvers, courant aanbod.

 9. Cor de Vrieze  |  

  Actueel? Maar ik heb meerdere keren gemeld dat Minibieb Elderveld niet meer bestaat. En toch staat deze Minibieb nog steeds op de site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.