Website is nog altijd actueel

Wij krijgen bij Minibieb vaak de vraag of de website nog wel actueel is. Het laatste nieuwsbericht is alweer van héél lang geleden. Maar MInibieb is nog altijd actief. Iedere week komen er nog nieuwe Minibiebs bij en we kruipen langzaam naar 1500 aangemelde Minibiebs op deze website.

We hebben ook ooit aangekondigd aan een nieuwe website te werken. Dat is ook nog steeds zo, maar kost meer tijd doordat Minibieb een vrijwilligersproject is en daardoor niet altijd onze prioriteit heeft naast werk, gezin en nog veel meer andere leuke dingen.

We proberen in ieder geval altijd de nieuwe Minibiebs binnen een week toe te voegen aan de kaart, de bestellingen direct door te sturen naar onze werkplaats en al jullie vragen via de mail te beantwoorden. Want ook al hebben we soms iets anders te doen, we blijven het echt ge-wel-dig vinden dat zoveel mensen de moeite nemen een kastje te pimpen, timmeren of kopen en op die manier boeken te delen met de buurt.

Dus blijf al die mooie Minibiebs neerzetten en ophangen en laat je niet afschrikken door een oud nieuwsbericht!

Verberg opmerkingen

Comment (1)

  1. hallo, mijn naam is Marijke van Rijswijk .Cavatinestraat 1 te Apeldoorn. Sinds vandaag,3 Sept. 2018 ben ik de trotse bezitster van een Minibieb annex ruilkastje. Heb al veel leuke reacties gehad. Wil U graag een foto doen toekomen, maar weet niet of dat gebruikelijk is. Word ik nu geregistreerd of zo? Heb geen idee hoe dat verder gaat . Graag hoor ik van U hoe ik het moet doen. Met vriendelijke groeten Marijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *